سه سن هورمونی پوست

( سن هورمونی )

خلاصه مطلب:

تغییرات هورمونی تاثیر زیادی روی پوست شما می گذارد، به این معنی که هر مرحله از زندگی یک زن قابل مشاهده است. اما چگونه؟ برای یافتن مطالعه را ادامه دهید.

1. بلوغ

اولین تغییر عمده هورمونی زمانی رخ می دهد که زنان به بلوغ می رسند. این زمانی است که بدن شروع به تولید استروژن و آندروژن، مانند تستوسترون، در مقادیر بالاتر از قبل می کند. به طور طبیعی، این بر بدن و پوست ما به روش های کاملاً چشمگیری تأثیر می گذارد.

استروژن با ایجاد یک سطح صاف برای پوست معجزه می کند. به ساخت کلاژن و الاستین که پروتئین هایی هستند که به پوست انعطاف پذیری و خاصیت ارتجاعی می دهند کمک می کند.

در نهایت، به ترمیم و مرطوب ماندن پوست نیز کمک می کند. در این مرحله ممکن است از خود بپرسید: “اگر استروژن واقعاً شگفت انگیز است، چگونه نوجوانان از جوش و آکنه بدترین رنج را می بینند؟” خوب، متأسفانه استروژن تنها هورمونی نیست که در بالا وجود دارد.

 

سن هورمونی

 

اگر استروژن تقریباً به طور معجزه آسایی اثرات خوبی روی پوست داشته باشد، پیامدهای تستوسترون کاملاً برعکس است. افزایش سطح تستوسترون نه تنها منجر به بزرگ‌تر شدن منافذ پوست، بلکه از طریق افزایش تولید سبوم به پوست چرب می‌شود.

در طول چرخه قاعدگی، که در دوران بلوغ شروع می شود، سطح هورمون ها کاملا نامنظم است. این بدان معناست که بدن از اوج سطح استروژن به روزهایی می‌رسد که تستوسترون غالب است. در نتیجه نوسان، دیواره های فولیکول متورم می شوند و سبوم اضافی را به دام می اندازند. و بام، شما به سال‌ها رخدادهای اجتناب‌ناپذیر نگاه می‌کنید.

بنابراین، نوجوانان برای مبارزه با چالش های پوست بلوغ چه کاری می توانند انجام دهند؟
اساساً سه اقدام کلیدی برای مقابله با جوش وجود دارد:

ممکن است مرطوب کردن پوست چرب غیر شهودی به نظر برسد، اما روغن با رطوبت یکسان نیست. توصیه می کنیم از محدوده پوست خالص برای پوشش تمام این نواحی استفاده کنید.

2. بارداری

تغییر بزرگ هورمونی بعدی زمانی رخ می دهد که یک زن باردار می شود. اما نحوه تغییر پوست در افراد مختلف متفاوت است. افزایش در استروژن باعث می شود برخی از خانم ها “درخشش بارداری” معروف را با بهبود کیفیت پوست و مو تجربه کنند. آنها افراد خوش شانس هستند.

برخی دیگر مشکلات متعددی را تجربه می‌کنند، جایی که تغییر رنگ پوست شایع‌ترین مشکل است. لکه‌های تیره، لکه‌ها یا حتی نواحی بزرگ‌تر پوست می‌توانند به دلیل تغییرات هورمونی تغییر رنگ دهند که منجر به افزایش تولید ملانین می‌شود. ملانین دفاع طبیعی ما در برابر قرار گرفتن در معرض نور خورشید و رنگدانه ای است که به پوست رنگ می دهد.

 

سن هورمونی

 

بنابراین، هر چه ملانین بیشتر در پوست باشد، تیره تر می شود. ملاسما یکی از نمونه های این پدیده است. به صورت لکه های لکه دار و قهوه ای در قسمت هایی از صورت که در معرض نور خورشید قرار دارند، قابل مشاهده است. مانند پیشانی، بینی و گونه ها. همچنین، به نام “ماسک حاملگی” این یک اتفاق کاملاً رایج است.

بنابراین، زنان برای مقابله با چالش های پوست بارداری چه می توانند انجام دهند؟ اولین کاری که باید انجام دهید این است که همیشه از محافظ اشعه ماوراء بنفش استفاده کنید و هر دو ساعت یا بیشتر آن را دوباره استفاده کنید. استفاده از کرم ضد آفتاب را در زیر کرم روز خود شروع کنید و به دنبال آرایش و مراقبت از پوست با ضدآفتاب باشید.

3. یائسگی

سومین و آخرین تغییر هورمونی بزرگ یائسگی است. اینجاست که تولید استروژن و پروژسترون به طور چشمگیری کاهش می یابد. می توان گفت که یائسگی مانند بلوغ معکوس است و برخی از علائم پوستی در واقع یکسان هستند.

یک بار دیگر، برخی از زنان دچار جوش می شوند. و بار دیگر به دلیل نوسانات هورمونی است. با کاهش سطح استروژن، هیچ چیزی برای مخالفت با تستوسترون در بدن وجود ندارد. بنابراین، تستوسترون غالب می شود، که منجر به مسدود شدن منافذ و به دام افتادن سبوم به دلیل خشکی سطح می شود.

 

سن هورمونی

 

خبر خوب این است که زنان مسن تر نسبت به نوجوانان کمتر دچار جوش می شوند. خبر بد این است که آکنه می تواند عمیق تر و ملتهب تر شود، زیرا خواص ضد التهابی استروژن کاهش می یابد. یکی دیگر از بیماری های پوستی که می تواند در دوران یائسگی دوباره رخ دهد ملاسما است. سال‌ها قرار گرفتن در معرض نور خورشید تأثیر تجمعی بر رنگ کلی پوست دارد و لکه‌های کوچک‌تر خورشید به لکه‌های پیری دائمی تبدیل می‌شوند.

متأسفانه، به همین جا ختم نمی شود. از آنجایی که استروژن بخش مهمی از بسیاری از فرآیندهای زیباسازی پوست است، از دست دادن بخشی از آن منجر به تغییرات قابل مشاهده می شود. ابتدا پوست به دلیل تولید کلاژن کمتر، خاصیت ارتجاعی، حجم و استحکام خود را از دست می دهد.

 

خوب است بخوانید:

زیبایی از درون

 

دوم اینکه با کاهش سرعت چرخش اپیدرم پوست درخشندگی کمتری پیدا می کند. این بدان معنی است که تولید سلول های جدید پوست و ریزش طبیعی با سرعت کمتری اتفاق می افتد. سوم، پوست بسیار خشک می شود زیرا توانایی حفظ رطوبت را از دست می دهد. همه اینها اثرات سطوح پایین استروژن است، اما همچنین علائم طبیعی پیری است که بدون توجه به تغییرات هورمونی اتفاق می افتد. بنابراین، در حقیقت، پوست هم تحت تأثیر هورمون‌ها و هم سن قرار می‌گیرد.

 

همچنین ببینید:

کرم شب ضد پیری اوریفلیم

کرم ضد آفتاب رنگی و ضد پیری بژ تیره (پوست خشک تا نرمال)

کرم روز ضد چروک اوریفلیم

کرم روز انیو 55+

کرم روز انیو 30 سال

 

با ما همراه باشید

دیدگاهتان را بنویسید